Importanța rafturilor și beneficiile lor

Home » Noutati » Importanța rafturilor și beneficiile lor
Rafturi Metalice
2018-05-01

Importanța rafturilor și beneficiile lor

 

În multe clădiri, birouri sau case, rafturile reprezintă o modalitate fantastică, dacă nu necesară, de a crea spațiu și de organiza locul în mod corespunzător. Rafturile sunt necesare și în spațiile industriale, magazine, supermarket-uri sau rețelele de retail. Instalarea rafturilor în astfel de locuri prezintă mai multe avantaje.

 

În primul rând, creează o mulțime de spațiu în încăperea respectivă și, dacă sunt utilizate în mod corespunzător, permit reducerea aglomerației și organizarea corespunzătoare a magazinului, depozitului, supermarket-ului etc. Rafturile reprezintă o soluție ieftină care contribuie la crearea de spațiu.

 

De un spațiu inestetic la unul elegant și la modă

 

Rafturile au, de asemenea, și un rol estetic. Dau oricărui spațiu un aspect îngrijit. Datorită  rafturilor de diferite culori și stiluri pe care Frameworks SRL vi le pune la dispoziție, puteți să transformați magazinul într-un spațiu elegant și la modă.

 

 De asemenea, rafturile sunt fabricate din diferite tipuri de materiale. există rafturi din lemn, metal, crom, oțel sau sticlă, ceea ce înseamnă că puteți alege rafturile în funcție de estetica spațiului în care vor fi montate.

 

Unele dintre aceste rafturi pot fi ajustate și mișcate cu ușurință. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a scoate rafturile, de a adăuga încă un raft sau de a rearanja întreaga zonă. Există o mulțime de  de rafturi diferite disponibile. Veți găsi în oferta Frameworks SRL  rafturi industriale, rafturi magazin, rafturi supermarket, rafturi depozitare, rafturi metalice etc.

 

Rafturile industriale sunt de obicei folosite pentru a stoca un număr mare de produse pe rafturi, într-un sistem organizat și ușor de accesat. De obicei, rafturile industriale sunt metalice. Ele nu trebuie să fie frumoase, ci trebuie să fie practice, rezistente pentru a putea susține mărfuri industriale grele. Rafturile industriale care nu sunt de calitate superioară nu pot susține produse grele. Prin urmare, reprezintă un pericol real pentru siguranța oamenilor.

 

Rafturile puse la dispoziție de Frameworks SRL pot susține greutăți mari, fiind rezistente și foarte solide.  

 

Alegerea rafturilor industriale de calitate superioară

 

Atunci când vine vorba de alegerea rafturilor industriale întotdeauna trebuie să vă gândiți la calitate și nu neaparat la bugetul de care dispuneți. Alegând rafturi industriale de calitate superioară veți avea parte de niște produse rezistente în timp, foarte stabile și care vă oferă spațiu suficient de stocare a mărfurilor. Aceste rafturi sunt cea mai bună soluție pentru un spațiu bine organizat și ordonat.

 

Rafturile destinate spațiilor comerciale au scopul de a îmbunătăți aspectul dintr-un magazin sau supermarket. Utilizând astfel de rafturi, magazinele vor avea un aspect mult mai îngrijit care va atrage atenția potențialilor cumpărători.

 

Intrând pe rafturionline.ro veți avea posibilitatea de a vă alege din gama de rafturi metalice pentru spații comerciale, o gamă variată de rafturi, ținând cont de ceea ce aveți nevoie pentru organizarea magazinului.

 

Dacă aveți un magazin cu produse diverse, puteți alege atât rafturi pentru produse destinate curățeniei, cât și rafturi pentru legume și fructe sau rafturi de panificație din pal. De asemenea, puteți alege rafturi metalice pentru supermarket, rafturi de perete și de mijloc etc.

 

Rafturi potrivite pentru orice spațiu

 

Rafturile destinate rețelelor de retail sunt folosite în principal în scopuri practice, dar, de asemenea, trebuie să arate bine din punct de vedere estetic, deoarece trebuie să atragă clienții. În unele cazuri, rafturile sunt cele care fac ca produsele expuse să fie atrăgătoare.

 

Rafturile vă oferă și posibilitatea de a vă grupa produsele asemănătoare într-un anumit loc, astfel cât clienții să găsească cu ușurință produsele dorite.

 

Indiferent de ce fel de rafturi aveți nevoie, Frameworks SRL vă pune la dispoziție o gamă variată de rafturi de înaltă calitate, care vor reprezenta soluția ideală pentru orice tip de spațiu, indiferent de dimensiune, formă sau funcție.

 

Și asta nu e tot. Frameworks nu pune la dispoziția clienților săi doar diverse tipuri de rafturi, ci și scări universale, schele mobile, scări mobile cu platformă, miniplatformă. Compania oferă o gamă largă de produse care să vă ajute să eficientizați modul de lucru al angajaților și să îmbunătăți experiența clienților dvs. atunci când își aleg produsele de care au nevoie.

 

Frameworks SRL reprezintă răspunsul la toate întrebările pe vi le puneți cu privire la amenajarea spațiilor comerciale și industriale. 

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty