Intrebuințări ale rafturilor

Home » Noutati » Intrebuințări ale rafturilor
Rafturi metalice
2018-05-02

 

Întrebuințări ale rafturilor

 

Rafturile au început să fie din ce în ce mai utilizate, gama variată de rafturi fiind în continuă creștere. Rafturile sunt în prezent foarte căutate, atât de către persoanele juridice, cât și de cele fizice. Aceste produse au multe întrebuințări și sunt foarte utile având în vedere că majoritatea dintre ele sunt foarte versatile. Există o gamă variată de rafturi pentru tot tipul de domenii, oameni, zone și întrebuințări.

 

Cu cât apar mai multe tipuri de rafturi, cu atât se înmulțesc întrebuințările lor. Unele dintre cele mai utilizate rafturi sunt cele metalice și tip gondolă. Există diferite motive pentru care aceste două tipuri de rafturi sunt cel mai utilizate. Aceste rafturi reprezintă cea mai bună soluție atunci când vine vorba de depozitare.

 

Rafturi metalice

 

Rafturile metalice sunt cele mai populare tipuri de rafturi datorită faptului că sunt practice, rezistente și au aspect frumos. Aceste tipuri de rafturi solide și frumoase sunt potrivite pentru diferite tipuri de magazine, supermarket-uri etc.

 

Fiind rezistente și solide vor rezista mai mult decât cele din lemn, de exemplu. Rafturile metalice pentru magazin oferite de Frameworks pot rezista pe termen lung solicitărilor zilnice din partea comercianților și clienților. Unele dintre rafturi au polițe ajustabile și vă pot ajuta să organizați în mod corespunzător produsele.

 

Rafturile metalice de tip industrial oferă rezistența de care este nevoie. Locurile precum înteprinderile sau depozitele implică producție. Acolo unde există producție există multă mizerie iar căldura mare. Rafturile metalice industriale sunt folosite în astfel de zone și nu numai.

 

Aceste rafturi sunt soluții practice pentru astfel de medii de muncă. Ele nu au doar un aspect frumos, ci pot fi și ușor curățate. Ele permit stocarea diverselor tipuri de mâncare și echipamente. De asemenea, pot rezista căldurii și greutății mari. Sunt și fiabile, accesibile și necesită întreținere minimă.

 

Rafturi tip gondolă

 

Există o gamă variată de rafturi tip gondolă. Prin urmare, puteți alege rafturile de care aveți nevoie. Rafturile tip gondolă sunt ușor de întreținut dacă li se acordă o întreținere corespunzătoare. Orice magazin este alcătuit în cea mai mare parte din rafturi metalice. Din acest motiv, felul în care acestea arată este esențial.

 

Costurile unor astfel de rafturi variază așa cum variază și tipul lor. Însă Frameworks SRL pune la dispoziția clienților săi rafturi de calitate superioară la prețuri foarte avantajoase.

 

Înainte de a achiziționa rafturi de tip gondolă trebuie să aflați cât mai multe informații posibil despre ele, pentru a putea alege modelele potrivite. Există diferite stiluri și dimensiuni de astfel de rafturi.

 

Cerințele în ceea ce privește rafturile de tip gondolă este mare și acesta este unul din motivele pentru care există diverse modele. Acest lucru vă oferă mai multe posibilități de alegere și crește competitivitatea.

 

Clienții vor din ce în ce mai multe produse și productorii se asigură că le oferă acestora ceea ce vor. La fel se întâmplă și cu cei care livrează și comercializează astfel de produse. Frameworks oferă clienților rafturi de tip gondolă de calitate superioară.

 

Puteți alege rafturi magazin de mijloc tip gondolă sau capăt gondolă pentru rafturile de mijloc. Rafturile de mijloc sunt de calitate superioară și datorită acestui lucru o poliță poate susține 100 de kg. Rafturile metalice pentru magazin sunt realizate în fabricile Frameworks din Turcia, din tablă de oțel de 0.8mm. Avantajul acestor rafturi metalice este faptul că nu trebuie să vă limitați la numărul de polițe standard. În funcție de necesitate, puteți adăuga mai multe polițe.

 

Capetele de gondolă le puteți folosi ca și terminație la rafturile de mijloc cu scopul de a forma insule de rafturi. Acestea dispun de două rânduri de spătare care împiedică căderea produselor în golul format între raftul de mijloc și capătul de gondolă. În plus, oferă un aspect plăcut insulei.

 

Pe lângă rafturi tip gondolă, Frameworks SRL vă pune la dispoziție și rafturi depozitare, rafturi arhivă, rafturi Easy-Kit, rafturi panificație din pal etc. De asemenea, vă oferă și schele mobile, scări mobile cu platformă, miniplatformă.Vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a crește productivitatea firmei.

 

Așadar, contactați echipa Frameworks SRL pentru a beneficia de produse de cea mai bună calitate, pe care le veți folosi o lungă perioadă de timp.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Raft metalic
Raft metalic
Rafturi metalice
Rafturi metalice
Rafturi metalice
Rafturi metalice
Rafturi metalice
Rafturi metalice
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty