Miniplatforme din aluminiu

Home » Noutati » Miniplatforme din aluminiu
Miniplatforme
2018-05-02

Miniplatforme

 

Frameworks Srl pune la dispoziția tuturor celor interesați o gamă largă de produse pentru uz comercial și industrial. Clienții pot alege dintre diferite modele de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazin, rafturi depozitare, schele mobile reglabile pe înălțime, scări mobile cu platformă, scări universale, dar și miniplatforme.

 

Miniplatformele oferă o flexibilitate maximă, combinând utilitatea unei scări cu cea a unei platforme.  Dacă dețineți un magazin sau un depozit de mari dimensiuni, aceste miniplatforme care pot fi deplasate pe roți, vă vor fi de mare folos.

 

Platformele industriale sunt foarte utile mai ales în depozitele înalte, cu mărfuri de încărcat foarte diversificate. Aceste mărfuri trebuie localizate și încărcate rapid. Pentru a beneficia de produsul de care aveți nevoie, aceste miniplatforme sunt concepute ținându-se cont de solicitările dvs. și de proiectele aflate în desfășurare.

 

De îndată ce specificați ce anume vă doriți, vi se vor prezenta desenele tehnice ale produsului împreună cu oferta.

 

Frameworks vă pune la dispoziție cinci tipuri de miniplatforme:

- miniplatformă mobilă cu autofrânare

- miniplatformă cu  autofrânare și lonjeroane duble

- miniplatformă cu stabilizator telescopic

- miniplatformă cu lonjeroane duble

- platformă mobilă de lucru din aluminiu

 

Miniplatformă mobilă cu autofrânare

 

Miniplatforma din aluminiu poate fi utilizată în spațiile industriale. Dispune de autofrânare și este atent fabricată din materiale de calitate superioară. Riscurile de accidentare în timpul utilizării ei sunt minime, întrucât platforma este prevăzută cu diverse elemente de siguranță, printre care și autofrânarea și autoblocarea.

 

Datorită celor 4 roți cu care este prevăzută, platforma poate fi deplasată cu ușurință dintr-o parte în alta a încăperii. De îndată ce o persoană urcă pe platformă, roțile se blochează cu ajutorul sistemului de blocare cu arc pentru a împiedica mişcarea platformei. Treptele sale sunt antiderapante și au manere de susținere. În plus, zona de lucru este, de asemenea, prevăzută cu traverse suplimentare pentru o mai bună protecție.

 

Miniplatformă cu autofrânare și lonjeroane duble

 

Miniplatforma industrială din aluminiu cu două lonjeroane este pusă la dispoziția clienților în mai multe dimensiuni.

 

Puteți deplasa platforma în zona de lucru cu ajutorul roţilor cu care este prevăzută. Ca și în cazul modelului anterior, odată ce o persoană se urcă pe platformă roțile se blochează cu ajutorul sistemului de blocare cu arc pentru a împiedica mişcarea platformei.

 

Are trepte antiderapante care sunt prevăzute cu mânere de susținere. Pentru o mai mare siguranță, zona de lucru dispune de traverse suplimentare. Baza este prevăzută cu laterale din aluminiu care împiedică alunecarea piciorului sau a diverselor scule.

 

Miniplatforma cu autofrânare este fabricată din aluminiu, mobilitatea fiind mare. Roțile sale cauciucate dispun de un sistem de blocare. Această miniplatformă poate fi utilizată pentru  diverse activități, atât în exterior, cât și în interior.

 

Miniplatformă cu stabilizator telescopic

 

Frameworks Srl pune la dispoziția clienților diverse dimensiuni de miniplatformă industrială din aluminiu cu stabilizator telescopic.

 

Această platformă dispune de picioare de stabilizare pentru o rezistenţă sporită. Ea este  concepută pentru a fi utilizată în condiţii dificile şi solicitante. Este rezistentă și solidă, putând fi folosită pentru diverse lucrări. Datorită caracteristicilor sale contribuie la creşterea eficienţei muncii.

 

Opțional poate fi achiziționată cu tampon de cauciuc pentru protecție la impact în cazul în care este folosită în domeniul industrial.

 

O puteți folosi în diverse domenii: auto, aerospaţial, zonele unde există elemente de sticlă, zonele de lucru sensibile.

 

Miniplatformă cu lonjeroane duble

 

În funcţie de cerinţele dvs., scările pot fi prevăzute cu accesorii special proiectate şi montate, precum balustrade, parapete etc.

 

În cazul în care aveți nevoie de o scară care să facă faţă unei sarcini sporite, puteți alege tipuri speciale de scări şi platforme confecţionate din profile Sigma.

 

Platformă mobilă de lucru din aluminiu

 

În funcție de ceea ce aveți nevoie, puteți achiziționa platforme de lucru de aluminiu personalizate. Nu trebuie decât să comunicați ceea ce vreți pentru a se întocmi desenele tehnice ale produsului. Ele vă vor fi prezentate împreună cu oferta.

 

Dacă veți transmite specialiștilor Frameworks detalii despre înălțimea platformei, adâncimea platformei, lățimea treptei, lățimea picioarelor de stabilizare, veți primi desenele tehnice și devizul. De asemenea, le puteți comunica acestora tipul de trepte dorit, dacă aveți nevoie parapet de protecţie pentru platformă sau scară, de picior de stabilizare suplimentar etc.

 

De îndată ce veți intra în posesia platformei o veți putea utiliza pentru a efectua diferite lucrări în depozite, pentru a avea acces la tablourile instalaţiilor, pentru proiecte de electromecanică, pentru lucrări de montaj pe autovehicule etc.

 

Frameworks oferă clienților săi doar produse de cea mai bună calitate. Așadar, contactați reprezentanții companiei pentru a intra în posesia unor produse de top pentru uz comercial și industrial.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Miniplatforme
Miniplatforme
Miniplatforme
Miniplatforme
Miniplatforme
Miniplatforme
Miniplatforme
Miniplatforme
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty