Reguli de creștere a productivității prin amenajarea corespunzătoare a unui depozit

Home » Noutati » Reguli de creștere a productivității prin amenajarea corespunzătoare a unui depozit
Raft Industrial
2018-05-02

Reguli de creștere a productivității prin amenajarea corespunzătoare a unui depozit

 

Fiecare companie depinde de productivitate pentru a supraviețui în lumea competitivă a afacerilor. Dar, din păcate, productivitatea maximă nu vine în mod natural. Este nevoie de o muncă grea, de planificare și de crearea unor strategii foarte bune.

 

Regula privind strategia și planificarea se aplică în special depozitului; rafturile, structura și procedurile utilizate într-un depozit vor determina gradul de productivitate. Dacă un depozit este neorganizat, iar procedurile și așteptările nu sunt stabilite în mod clar pentru lucrători, nu va fi atinsă productivitatea maximă, ceea ce, la rândul său, va avea un impact negativ asupra creșterii cifrei de afaceri.

 

Productivitatea maximă poate părea imposibilă atunci când vă gândiți la sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească lucrătorii în depozit; depozitele adesea par complexe și intimidante, însă spațiul industrial poate fi ușor de gestionat și utilizat urmând câteva reguli simple.

 

Folosiți rafturi adecvate pentru depozite

 

Pentru a alege cele mai potrivite rafturi de depozitare, trebuie să vă uitați cu atenție la oferta Frameworks SRL. Compania vă pune la dispoziție rafturi industriale/depozitare pentru marfa paletizată, foarte rezistente și stabile. De asemenea, vă oferă și rafturi cu polițe pentru depozitare ușoară, rafturi depozitare Midirack cu polițe și rafturi arhivare/depozitare.

 

Asigurați-vă că aspectul depozitului se potrivește cu sarcinile efectuate

 

Chiar dacă un depozit vă poate face să vă gândiți la un garaj anormal de mare, există o mare diferență, deoarece în depozite există mărfuri și echipamente foarte scumpe, iar muncitorii trebuie să se deplaseze printre rafturi.

 

Siguranța ar trebui să fie principala preocupare în orice depozit și, prin urmare, ar trebui aplicate reguli stricte privind încărcarea, descărcarea și depozitarea mărfurilor.

 

Verficați în mod regulat stocurile de mărfuri

 

Dacă verificați stocul de mărfuri doar o dată pe an, amânați inevitabilul și îngreunați sarcinile de lucru. Verificarea în mod regulat a stocurilor nu reprezintă un efort prea mare. Este bine să puneți lucrătorii să verifice în mod regulat mărfurile care se încarcă și se descarcă. Acest lucru vă va ajuta să știți exact situația mărfurilor din depozit și să diminuați riscul de supraîncărcare a rafturilor  sau de epuizare a anumitor mărfuri.

 

Asigurați-vă că procedurile obligatorii sunt înțelese și urmate

 

Productivitatea poate fi sporită dacă toată lumea urmează procedurile și respectă regulile. Dacă nu există proceduri stabilite pentru a îndruma muncitorii în a-și îndeplini sarcinile de lucru, atunci cu siguranță în depozit va predomina haosul.

 

Atâta timp cât lucrătorii își îndeplinesc sarcinile de lucru, situația este sub control. Productivitatea va crește și va scădea riscul de apariție a greșelilor.

 

Asigurați-vă că folosiți personal calificat

 

Permițând personalului necalificat să conducă stivuitoare sau să verifice stocurile de mărfuri nu este un lucru indicat. Trebuie să dispuneți de personal autorizat care să conducă stivuitoare și de manageri de antrepozit calificați pentru a asigura un control optim al mărfii și al lucrătorilor.

 

Angajarea lucrătorilor necalificați poate costa mai puțin, însă, în cele din urmă, vă va costa productivitatea și nicio afacere nu poate supraviețui fără o productivitate optimă.

 

Asigurați-vă că oferta satisface cererea

 

Întreținerea periodică și verificarea stocurilor de produse vă va ajuta să satisfaceți cererile clienților. Nu faceți stocuri prea mari de mărfuri, pentru a nu supraaglomera rafturile. Pentru a avea un depozit îngrijit, mărfurile trebuie să fie bine organizate pe rafturi.

 

Mărfurile ar trebui să fie stocate în funcție de cererea care există pentru anumite articole. Dacă vă este greu să faceți acest lucru, puteți angaja o persoană care să se ocupe de aprovizionare pentru a vă asigura că pe rafturi sunt stocate cantitățile potrivite de mărfuri.

 

Depozitele trebuie să respecte reguli, proceduri stricte și ar trebui să fie permanent monitorizate și îmbunătățite.

 

Contactând specialiștii Frameworks SRL veți primi informații prețioase despre cum să amenajați în mod corespunzător un depozit și ce fel de rafturi este cel mai bine să folosiți în funcție de spațiul de care dispuneți și mărfurile pe care le aveți.

 

Datorită sfaturilor pe care le veți primi veți constata că productivitatea și cifra de afaceri vor crește cu ușurință. Așadar, nu ezitați să apelați la specialiștii Frameworks. Aceștia sunt pregătiți în orice moment să vă ofere cele mai bune sfaturi și soluții pentru depozitare și nu numai.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Raft Depozitare
Raft Depozitare
Raft Depozit
Raft Depozit
Raft paleti
Raft paleti
Rafturi Depozitare
Rafturi Depozitare
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty