Trucuri privind achiziționarea rafturilor pentru spații industriale

Home » Noutati » Trucuri privind achiziționarea rafturilor pentru spații industriale
Rafturi pentru spații industriale
2018-05-02

Trucuri privind achiziționarea rafturilor pentru spații industriale

 

Achiziționarea rafturilor pentru spații industriale este o investiție care va avea un impact important pentru depozitul și compania dvs.

 

Făcând o analiză a elementelor de care aveți nevoie în depozitul dvs. și bazându-vă pe furnizori de încredere precum Frameworks, puteți fi siguri că veți achiziționa rafturi pentru spații industriale, de cea mai bună calitate și la un preț avantajos.

 

Creșterea continuă a vânzărilor poate genera un haos în depozitul dvs. Livrarea produselor nu se mai face la timp, productivitatea poate scădea, multe materiale se pot deteriora, se pot produce multe accidente pe rafturi, iar în transportul produselor pot apărea erori.

 

Ca manager de magazin vă va fi greu să vă descurcați cu mijloacele disponibile și atunci cu siguranță veți solicita creșterea capacității de stocare și îmbunătățirea infrastructurii existente.

 

Pentru a putea stoca produsele în depozit într-un organizat astfel încât să nu mai întâmpinați niciun fel de probleme care ar putea contribui la scăderea productivității, este indicat să achiziționați rafturi metalice pentru spații industriale care să vă permită să stocați un volum mai mare de marfă.

 

Acest lucru va contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite clienților și implicit la creșterea productivității.

 

Există câțiva facturi importanți atunci când luați în considerare cumpărarea rafturilor pentru spații industriale.

 

-Spațiul disponibil și caracteristicile depozitului: iluminare, acces, coloane, dimensiunea depozitului, starea podelei pe care vor fi amplasate rafturile.

-Natura operațiunilor, nevoile de depozitare, fluxurile de mărfuri, volumul cifrei de afaceri.

-Definiția unităților de încărcare (dimensiuni, greutăți), tipul de elemente auxiliare care urmează să fie utilizate (europaleți).

-Tipurile de echipamente de manipulare utilizate (stivuitoarele), lățimea culoarului, dimensiunea rafturilor.  

 

Însă atenția pe care trebuie să o acordați sistemelor de stocare industrială nu se încheie cu achiziția rafturilor. Rafturile metalice pentru spații industriale reprezintă un echipament de lucru durabil, care va putea fi folosit o perioadă lungă de timp și reprezintă un element fundamental al muncii în depozite.

 

Pe de o parte, rafturile se deteriorează odată cu utilizarea continuă. În timpul manevrelor de depozitare și de colectare a unităților de încărcare a rafturilor se produc majoritatea daunelor și situațiilor de risc.

 

În plus, camioanele se deplasează în mod constant printre rafturi, iar riscul de impact și accidente este ridicat.

 

Având în vedere cele de mai sus, este necesar să se planifice revizuiri interne periodice în conformitate cu evaluarea riscului depozitului și cel puțin o dată pe an, este necesar ca rafturile să fie supuse unei inspecții tehnice efectuate de o entitate externă din afara companiei.

 

De asemenea, va fi necesar să alocați un buget pentru repararea și înlocuirea obiectelor deteriorate de pe raft.

 

În plus, va fi necesară instruirea operatorilor din depozit pentru utilizarea corectă a rafturilor metalice, evitarea acțiunilor și comportamentelor care duc la generarea unor situații periculoase și conștientizarea riscurilor inerente utilizării rafturilor și manipulării unităților de marfă la  înălțime.

 

Pentru achiziționarea de rafturi metalice pentru spații industriale este suficient să contactați reprezentanții Frameworks.

 

Compania Frameworks comercializează și livrează la nivel național o gamă variată de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale. Prin urmare, vă poate pune la dispoziție rafturi industriale pentru paleți, rafturi depozitare și nu numai.

 

Rafturile de depozitare paleți sunt foarte rezistente, dispun de spațiu optim de depozitare și sunt foarte stabile. Acestea au o înălțime ce ajung până la 6 m și oferă un spațiu suficient de mare pentru a putea depozita paleți de dimensiuni variabile. Stabilitatea este unul dintre avantajele acestor rafturi, iar specialiștii Frameworks îl respectă cu strictețe. Dacă le veți monta corect, rafturile vor fi extrem de stabile, iar riscurile de accidente vor fi minime.

 

Apelând la specialiștii Frameworks veți primi toate informațiile necesare privind portofoliul de produse care, pe langă rafturi metalice pentru spații industriale, cuprinde și rafturi magazin, miniplatformă, scări mobile cu platformă, schele mobile etc.

 

Compania pune la dispoziția clienților produsele necesare pentru organizarea în mod cât mai eficient atât a spațiilor comerciale, cât și a celor industriale. În felul acesta vă ajută să creșteți productivitatea și implicit cifra de afaceri. În plus, veți beneficia de prețuri accesibile și calitate superioară.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Rafturi pentru spații industriale
Rafturi pentru spații industriale
Rafturi pentru spații industriale
Rafturi pentru spații industriale
Rafturi pentru spații industriale
Rafturi pentru spații industriale
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty