Cos de promotii 53x53 cm
 
Cos de promotie din sarma
Cos de promotie din sarma

Cos de promotii 53x53 cm

 
 

Cosurile pentru promotii sunt destinate pentru expunerea produselor promotionale la intrarea in magazin sau pe culoarul magazinului.

 

Polita de cos este reglabila pe 3 nivele de inaltime.

 

Cosul are dimensiuni h:70 cm, L:53 cm, l:53 cm.

 

Greutatea maximă admisă 20 kg.

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Capacitate
Material
Culoare
Pret unitar
COS-53x53  
Cos de promotie din sarma  
53x53  
20 kg  
Sarma  
Cromat  
25

Important: Produsele sunt destinate exclusiv persoanelor juridice. Preturile produselor afisate pe site-ul rafturionline.ro sunt actuale si nu contin TVA.

Reguli de expunere a mărfurilor într-un magazin
08 / feb
Expunerea corectă a mărfurilor într-un magazin alimentar va ajuta proprietarii acestuia. Cum? Simplu! Cumpărătorul va pleca din magazin nu doar cu produsul de care avea nevoie, ci și cu multe altele. „Cumperi și cu ochii”, cel puțin așa se spune. De această zicală ar trebui să țină cont mai mult un marchendiser bun, dar care mai are nevoie și de unele atu-uri, despre care îți vom vorbi noi în...
Cum să faci ca magazinul tău să fie unul de succes
02 / feb
După cum probabil știi, aranjarea produselor în magazin se face după anumite reguli. Dar de ce hipermarketurile au așa mare succes, iar de exemplu, magazinele mai mici, de cartier, se luptă să supraviețuiască. Pentru a vă veni în ajutor, vă vom dezvălui trei strategii de organizare a unui magazin, menite să determine clienții să cumpere mai mult decât și-au propus.
Reguli pentru lucrul în siguranță pe schele
31 / ian
Normele specifice de securitate a muncii au aplicabilitate naţională şi fac parte din pachetul obligatoriu de acte la întocmirea unei firme specializate de izolaţii termice. Potrivit articolului 17 din “Normele specifice de securitate a muncii pentru lucrările de zidărie, montaj prefabricate şi finisaje în construcţii“ este necesar ca “pentru lucrări executate la înalţimi sub 5 m se vor folosi sche...
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty